2024. július 13. szombat, Jenő nap van. Holnap Örs, Stella nap lesz.

A Rádió M Miskolc egyetlen helyi kereskedelmi rádiója 2011. októberben kezdte meg működését a 101.6 MHz-en. A stáb jól ismert a miskolci hallgatók körében. Szinte kivétel nélkül több mint 20 éves rádiós tapasztalattal a hátuk mögött érkeztek. A jó zene, a rádiózás szeretete és a helyi tartalom vitte sikerre Miskolc helyi rádióját.
 

A siker egyik titka a különbözőség. Hangzásban, tartalomban olyat kell nyújtani, ami 3-4 perc után egyértelművé teszi a hallgatók számára a RádióM miskolci műsorára hangoltak.
 

A lendület és a jó hangzás egyik záloga, hogy a RádióM-ben a 90-es évek mellett napjaink zenéi is felcsendülnek. Minden, ami új, friss, lendületes, itt kell, hogy megszólaljon először. Ezt a hangzást kell ötvözni azokkal a tartalmi elemekkel, helyi információkkal, amikkel az országos rádiók nem szolgálhatnak.
 

A Rádió M indulása után egy évvel vált Borsod Abaúj Zemplén Megye rádiójává, ugyanis a miskolci frekvencián kívül a tiszaújvárosi (89,6MHz), az ózdi (99,5MHz) és a kazincbarcikai (95,9 MHz) hallgatók is külön frekvencián hallgathatják műsorunkat. 
 

A RádióM több mint 10 éves működés után a magyar médiapiac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Az Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság mérései szerint, a Rádió M Miskolc piacvezető és az az ország egyik leghallgatottabb helyi kereskedelmi rádiója.
 

 

Számíthat Ránk!
 

Számítunk Önre!
 

Tóth-Szántai József

főszerkesztő